CASA da CABAZA

Farmhouse B&B in Galicie

calabazas_3_lo Español English
* Required

Casa da Cabaza ligt op een prachtige plek die goed te bereiken is via het uitstekende wegennetwerk van Noord Spanje. De vliegvelden van A Coruña en Santiago de Compostela liggen op minder dan 2 uur rijden terwijl Porto in Portugal slechts 3 uur bij ons vandaan is.

 

De dichtstbijzijnde steden zijn in het zuiden Monforte de Lemos en in het noorden Sarria, beide ongeveer een kwartier rijden vanaf onze bed & breakfast.

 

Casa da Cabaza staat op Google Maps en Waze GPS. Je kan ook hier een kaart downloaden.

 

Mocht je vragen hebben of informatie willen over beschikbaarheid van kamers of wil je simpelweg contact met ons opnemen dan kan dat via email, het contactformulier rechts op deze pagina of per telefoon / whatsapp / bericht op +34 664 734 313.

Contact en bereikbaarheid

Over ons

 

Een aantal jaren geleden verhuisden wij naar Spanje, waarbij we allebei een internationale carrière achter ons lieten om een simpeler leven te leiden op het Spaanse platteland. Wij zijn een internationaal echtpaar en wonen hier met onze familie van twee paarden, drie katten en twee saluki honden.

Onze interesses variëren van fotografie, kunst en speciale print technieken tot de academische rijkunst en het trainen en rijden van paarden. We zijn geïnteresseerd in permacultuur en geloven in het respectvol samenleven met de natuur en al het leven om ons heen. We proberen op een duurzame en gezonde manier te leven en onze bed & breakfast en workshops te runnen. We spreken Nederlands, Engels, Frans en Spaans.